VIS d.o.o. | Metalne nadstrešnice i ograde
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-187 samba_theme wpb-js-composer js-comp-ver-4.1 vc_responsive"

Metalne nadstrešnice i ograde

Metalne nadstrešnice

VIS d.o.o. po narudžbi izrađuje sve vrste metalnih nadstrešnica. Prema namjeni to mogu biti nadstrešnice za automobile, nadstrešnice na ulazima u poslovne objekte ili privatne kuće i zgrade te nadstrešnice na balkonima ili terasama. Nadstrešnice osim svoje osnovne namjene kao zaštita od sunca i padalina imaju i estetsko značenje na postavljenim objektima.

Za konstrukciju nadstrešnice na privatnim i poslovnim objektima najčešće se koriste čelične cijevi kvadratnog ili pravokutnog presjeka, a kao pokrov se montiraju polikarbonatne leksan ploče, trapezni limovi ili sendvič paneli, ovisno o želji investitora i estetskom izgledu objekta na koji se ugrađuju.

Metalne ograde

U našem programu također se mogu naći i metalne ograde od kvadratnih ili okruglih cijevi. Metalne ograde iz naše ponude mogu biti za vanjsko ili unutarnje uređenje. Ograde se antikorozivno zaštićuju po želji kupca, a mogu biti toplo cinčane ili zaštićene s temeljnom i završnim slojem laka u boji po izboru kupca ili kombinacija da se ograda prvo toplo cinča, a zatim boja cink primerom te nakon toga završnom bojom u boji po izboru investitora čime se postiže dugoročna antikorozivna zaštita.

Također u našem proizvodnom programu imamo kovane ograde izrađene od kovanih elemenata prema izboru kupca.